COVID-19

Update juni 2021:

Wij mogen u weer welkom heten!

Graag informeren wij u hoe het nu verder gaat. Wij nemen per mail contact met u op met het verzoek het nachtverblijf register in te vullen. U maakt een samenstelling per huishouden en vermeld daarbij de leeftijd van de kinderen. Op basis van het aantal huishoudens zorgen wij ervoor dat iedereen een eigen plek krijgt aan de eettafel met inachtneming van 1,5 meter.

Wij volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en veiligheidsregio en hebben extra maatregelen genomen in de schoonmaak. De basisregels zijn ongewijzigd en blijven van kracht.

Daarnaast ontvangt u een week voor aankomst van ons een protocol waarin staat welke maatregelen wij getroffen hebben en wat we van u als gast verwachten. Wij sturen u tevens een triage formulier voor de gezondheidsverklaring toe en verwachten van iedere gast een ingevuld formulier bij aankomst.

Wilt u annuleren dan gelden op dit moment de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Komt u met minder personen dan verrekenen wij uiteraard het bedlinnen en de toeristenbelasting.
——————————————————————————————————————

Helaas hebben we nog altijd te maken met corona en met een lockdown in Nederland tot en met 31 maart 2021. Wij nemen contact op met gasten die in deze periode een verblijf bij ons hadden geboekt.

Wij merken dat er vragen zijn over een verblijf na 31 maart 2021. We adviseren u om de boeking te laten staan. De maatregelen wisselen vaak en snel en mogelijk kan uw verblijf straks toch gewoon doorgaan.

Mocht u dit niet willen afwachten en uw verblijf willen annuleren, neemt u dan contact met ons op. Op dit moment gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden, omdat er nog geen verdere dan wel andere beperkingen zijn aangekondigd. Wij kijken dan samen met u naar een passende oplossing.

Kostenloos annuleren is niet mogelijk. Onze groepsaccommodaties zijn door de overheid niet “op slot gezet” en in principe gewoon open.
De Autoriteit Consument & Markt geeft het volgende aan: https://www.consuwijzer.nl/coronacrisis/uw-reisrechten-bij-losse-accommodaties-tijdens-de-coronacrisis

Stuurt u een mail naar info@landgoeddehoogeweide.nl bij vragen. Voor nu blijf gezond met elkaar!

Update 15-10-2020

Nederland zit in een gedeeltelijke lockdown. Hierdoor zijn de maatregelen verder aangescherpt. Wij zijn als bedrijf open. Een van de maatregelen is dat mensen maar met 4 personen buitenshuis mogen samenkomen, ook in onze groepswoningen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheid om uw verblijf om te boeken. De huidige maatregelen gelden voor 4 weken. Wij hebben inzichtelijk wie komen en nemen contact met u op. Voor nu; blijf gezond met de mensen om uw heen! Martijn en Gerrie

Update 24 augustus,

Wij volgen de noodverordening van onze veiligheidsregio. In de persconferentie van 18 augustus jl. is aangegeven dat samenkomsten, feestjes, partijen bij mensen thuis in de huiselijke kring niet gewenst zijn. Ons bedrijf mag en kan nog altijd gasten ontvangen. Nederland zit niet op slot.

De basisregels zijn ongewijzigd en blijven van kracht. Wij hebben een protocol en richten iedere week de leefruimte opnieuw in op basis van het aantal huishoudens.

We begrijpen dat een verblijf anders zal zijn dan voor de corona crisis, maar we hopen dat u desondanks toch een fijne tijd heeft met elkaar.
Op dit moment is er geen reden om uw verblijf te annuleren. Mocht u niet willen komen, dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Beste gasten,

Vanaf 1 juni heten wij u weer van harte welkom!

Meerdere gezinnen mogen vanaf dit moment weer samen in een vakantiewoning verblijven.

Graag informeren wij u hoe het nu verder gaat.

Circa een maand voor aankomst nemen wij per mail contact met u op met het verzoek het nachtverblijf register in te vullen. U maakt een samenstelling per huishouden en vermeld daarbij de leeftijd van de kinderen. Op basis van het aantal huishoudens zorgen wij ervoor dat iedereen een eigen plek krijgt aan de eettafel met inachtneming van 1,5 meter.

Wij volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en veiligheidsregio en hebben extra maatregelen genomen in de schoonmaak.

Daarnaast ontvangt u een week voor aankomst van ons een protocol waarin staat welke maatregelen wij getroffen hebben en wat we van u als gast verwachten.

Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dat u ondanks de huidige situatie toch een ontzettend fijne tijd met elkaar zult hebben.

Wilt u annuleren dan gelden op dit moment de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Komt u met minder personen dan verrekenen wij uiteraard het bedlinnen en de toeristenbelasting.

Neemt u contact op met uw annuleringsverzekeraar, omtrent de dekking van uw verzekering op grond van corona.

We heten u graag van harte welkom in De Boerderij of De Kooierij!