COVID-19

Beste gasten,

Vanaf 1 juni heten wij u weer van harte welkom!

Meerdere gezinnen mogen vanaf dit moment weer samen in een vakantiewoning verblijven.

Graag informeren wij u hoe het nu verder gaat.

Circa een maand voor aankomst nemen wij per mail contact met u op met het verzoek het nachtverblijfregister in te vullen. U maakt een samenstelling per huishouden en vermeld daarbij de leeftijd van de kinderen. Op basis van het aantal huishoudens zorgen wij ervoor dat iedereen een eigen plek krijgt aan de eettafel met inachtneming van 1,5 meter.

Wij volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en veiligheidsregio en hebben extra maatregelen genomen in de schoonmaak.

Daarnaast ontvangt u een week voor aankomst van ons een protocol waarin staat welke maatregelen wij getroffen hebben en wat we van u als gast verwachten.

Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dat u ondanks de huidige situatie toch een ontzettend fijne tijd met elkaar zult hebben.

Heeft u twijfels, zorgen en wilt u uw boeking na 1 juni liever annuleren? Neemt u dan contact met ons. Normaal gesproken gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden, maar we proberen er samen met u uit te komen. Kosteloos omboeken naar 2021 is helaas niet mogelijk. Komt u met minder personen, dan verrekenen we uiteraard het bedlinnen en de toeristenbelasting.

We heten u graag van harte welkom in De Boerderij of De Kooierij!