COVID-19

Update 24 augustus,

Wij volgen de noodverordening van onze veiligheidsregio. In de persconferentie van 18 augustus jl. is aangegeven dat samenkomsten, feestjes, partijen bij mensen thuis in de huiselijke kring niet gewenst zijn. Ons bedrijf mag en kan nog altijd gasten ontvangen. Nederland zit niet op slot.

De basisregels zijn ongewijzigd en blijven van kracht. Wij hebben een protocol en richten iedere week de leefruimte opnieuw in op basis van het aantal huishoudens.

We begrijpen dat een verblijf anders zal zijn dan voor de corona crisis, maar we hopen dat u desondanks toch een fijne tijd heeft met elkaar.
Op dit moment is er geen reden om uw verblijf te annuleren. Mocht u niet willen komen, dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Beste gasten,

Vanaf 1 juni heten wij u weer van harte welkom!

Meerdere gezinnen mogen vanaf dit moment weer samen in een vakantiewoning verblijven.

Graag informeren wij u hoe het nu verder gaat.

Circa een maand voor aankomst nemen wij per mail contact met u op met het verzoek het nachtverblijf register in te vullen. U maakt een samenstelling per huishouden en vermeld daarbij de leeftijd van de kinderen. Op basis van het aantal huishoudens zorgen wij ervoor dat iedereen een eigen plek krijgt aan de eettafel met inachtneming van 1,5 meter.

Wij volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en veiligheidsregio en hebben extra maatregelen genomen in de schoonmaak.

Daarnaast ontvangt u een week voor aankomst van ons een protocol waarin staat welke maatregelen wij getroffen hebben en wat we van u als gast verwachten.

Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dat u ondanks de huidige situatie toch een ontzettend fijne tijd met elkaar zult hebben.

Wilt u annuleren dan gelden op dit moment de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Komt u met minder personen dan verrekenen wij uiteraard het bedlinnen en de toeristenbelasting.

Neemt u contact op met uw annuleringsverzekeraar, omtrent de dekking van uw verzekering op grond van corona.

We heten u graag van harte welkom in De Boerderij of De Kooierij!