COVID-19

Dinsdag 25 januari is er weer een Corona persconferentie geweest. Ons groepshotel is weer geopend zonder beperking in het aantal personen. Voor volwassenen geldt nog wel dat 1,5 meter afstand aangehouden dient te worden.

1. Groepsaccommodaties zijn open

2. Geen beperking in het aantal personen

3. QR code is niet nodig voor groepsaccommodaties

4. Mondkapje is niet verplicht voor de groepsaccommodaties

5. Deelnemers vanaf 18 jaar dienen 1,5 meter afstand aan te houden

Een QR code is niet verplicht voor het gebruik van de groepsaccommodaties. Je kan uiteraard wel als groep zelf ervoor kiezen gebruik te maken van de QR code. Het is dan aan de groepsleiding zelf om de controle uit te voeren. Wij sturen voor aanvang een gezondheidsverklaring toe met het verzoek deze in te vullen.

Mondkapjes hoeven niet gedragen te worden binnen de eigen accommodatie. De verplichting geldt alleen voor publieke of openbare plaatsen. Een groepsaccommodatie is een besloten plek waarbij alleen de groep zelf toegang heeft tot de accommodatie.

We vinden het fijn te merken dat gasten graag willen komen en behoefte hebben aan het samen zijn met elkaar. Graag tot binnenkort!

Zaterdag 18 december is er weer een Corona persconferentie geweest. Groepsaccommodaties zijn een uitzondering op de lockdown en zijn in principe gewoon open. Wel zijn er beperkingen voor het aantal deelnemers vanaf 13 jaar per ruimte, namelijk 2 personen per ruimte vanaf 13 jaar. Dit wil zeggen dat er in een slaapkamer maximaal 2 personen vanaf 13 jaar mogen verblijven (t/m 12 jaar onbeperkt). Hetzelfde geldt voor de centrale leefruimte.
Een QR-code of mondkapje is niet verplicht maar de groep kan er natuurlijk voor kiezen om deze wel te gebruiken. Deelnemers vanaf 18 jaar dienen 1,5 meter afstand aan te houden.

De bovenstaande maatregelen gelden t/m 14 januari 2022.

Groepen die voor 14 januari 2022 bij ons verblijven en niet kunnen, durven of willen komen (of de 1,5 meter afstand niet kunnen aanhouden) vragen we om contact met ons op te nemen via info@landgoeddehoogeweide.nl.

Laatste update 12 november 2021.

De laatste persconferentie heeft geen gevolgen voor uw verblijf bij ons. Voor accommodaties zijn er geen extra maatregelen. Een QR code of mondkapje is niet verplicht, maar u kunt er als groep voor kiezen om deze te gebruiken.

Wij zullen u voor het verblijf vragen om een gezondheidsverklaring in te vullen. Een QR code is niet verplicht. Mocht u dat willen dan is het aan de hoofdboeker om deze controle uit te voeren. Wij adviseren iedereen voor vertrek een (snel) test te (laten) doen, dat kan onzekerheid wegnemen. Heeft iemand in de groep klachten, dan blijft deze thuis.

U hoeft geen mondkapje bij ons op. Deze verplichting geldt alleen voor publieke of openbare plaatsen. Onze accommodatie is een besloten plaats, waar u in de beslotenheid van de eigen groep bent.

Vanaf 18 jaar dient 1,5 meter afstand aangehouden te worden. Dit is niet van toepassing indien de groep gebruik maakt van een QR coronacheck.

Een verblijf in onze accommodatie is geen evenement.

Wij sturen u per mail een protocol toe waarin staat welke maatregelen wij hebben genomen om de risico’s tot een minimum te beperken.

Groepsaccommodaties zijn gewoon open. Er zijn ook geen overheidsbeperkingen meer die een verblijf in de weg zitten. Het advies van maximaal 4 mensen thuis ontvangen per dag is daarom ook geen reden om de boeking kosteloos te annuleren. Mocht u met minder gasten verblijven, dan zullen we uiteraard het bedlinnen en de toeristenbelasting met u verrekenen.